Despre Glass4U.ro

 

glass4u.ro a fost dezvoltat la cererea din ce în ce mai mare a clienților care își doreau să se documenteze, să-și creeze bugete pentru amenajarile si construcțiile proprii și să achiziționeze astfel de produse doar din cateva click-uri.


Am început să dezvoltăm acest concept, care este singular in Romania, in anul 2012 și ne indreptăm toată atenția în a vă oferii căt mai multe detalii tehnice și produse care să aibă un raport calitate / preț cât mai bun.  

 

Așa cum apare și în denumire ( glass for you ) este un magazin online cu produse destinate amenajarilor de interior și exterior create și uneori personalizate special pentru tine.

 

glass4u.ro și glass4u.com sunt brand-uri online deținute de Glass Expert srl 


glass4u.ro nu este un simplu magazin online, el face parte ca și componenta online a grupului de firme Glass Expert ( Glass Expert srl, Glass Expert Contractor srl, Glass Expert Tempered srl, Glass Expert GmbH - Germania )

 

Glass Expert srl are o experiență în acest domeniu de peste 18 ani, deține tehnologie de ultima oră, este certificată ISO 9001, are oameni pregătiți cu o experiență mare în acest domeniu și cel mai important lucru este că suntem pasionți de calitate.

 

" Inspired by Your Needs " este logo-ul lui Glass Expert, logo ce nu a existat pana acum 3-4 ani cand ne-am dat seama că este ceea ce ne definește cel mai bine.

 

Suntem o echipă tânară, orientată către client, performanță și calitate   


Mă mândresc cu faptul că pot să conduc un astfel de colectiv. Suntem onești si ne respectăm  clienții. Nu există trucuri în ceea ce facem, există însă principii corecte după care ne dezvoltăm afacerea. Din aceasta cauză suntem cea mai apreciată firmă ce activează în acest domeniu din România.

 

Compania nostră a fost apreciată pentru calitatea produselor atăt în țară cât și in afara ei. Suntem o firma ce exportăm produse în țări ca Germania, Franța, Olanda, Austria, Suedia, Norvegia, Adjerbadjan de peste 10 ani. datorită faptului că produsele noastre au avut succes pe o piață atât de pretențioasă ca cea a Germaniei incepănd din 2010 Glass Expert a deschis o sucursală și pe această piață unde ne numim Glass Expert GmbH

 

Cu toate acestea ne mândrim pentru că am realizat ceva de-a lungul anilor, dar cea mai mare realizare a noastră este că ați ales glass4u.ro. Apreciem toți clienții noștri și ne-am angajat de bună voie să vă oferim pe lângă prețurile corecte și serviciile cele mai bune.

 

Si dacă nu ești deja client glass4u.ro te invităm să ne verifici. eu cred sincer că vei fi bucuros că ai făcut-o.

 

 

Cătălin Horomnea
Director General