Masurare şi Montaj

Masurare

Masurarea spaţiului şi încadrarea produsului în locaţia dată este responsabilitatea clientului. Eventuale nepotriviri datorate masuratorilor eronate comunicate de client NU vor fi luate in considerare.

Site-ul nostru va pune la dispoziţie consiliere pentru a efectua măsuratori corecte prin urmatoarele metode:

  • Fişere PDF cu informaţii referitoare la modul în care se fac măsurătorile şi lucruri care trebuiesc luate în considerare la măsurarea surafeţelor. 
  • Videoclipuri cu paşii necesari efectuării unei măsuratori corecte.
  • Asistenţă gratuită pe site sau telefonic prin consilierii noştrii de vanzări. Pentru a cere ajutorul unuia din specialiştii noştrii în legătură cu modul de măsurare, detaliile tehnice ale produselor noastre sau proiectarea spaţiului disponibil, vă rugăm să folosiţi formularul de contact sau să ne apelaţi telefonic la numărul afişat in secţiunea Contact.

 

Montaj

Fiecare produs comercializat de Glass Expert prin site-ul www.glass4u.ro are o secţiune de documentaţie ce cuprinde fişiere PDF cu detalii tehnice şi instrucţiuni de montaj ale produsului vizualizat. Astfel, clientul are acces la informaţii legate de montaj şi dimensiuni înainte de a comanda produsul. Instalarea produselor este simplă şi se poate face urmarind fişierele puse la dispoziţie de www.glass4u.ro.

Produsele Glass Expert nu au montajul inclus în preţ. Clienţii care doresc consultanţă şi/sau asistenţă la montaj sunt rugaţi să ne contacteze utilizând formularul de contact şi specificând localitatea unde produsele vor fi montate şi tipul de produse ce vor fi montate.

Glass Expert are pe teritoriul României o reţea extinsă de distribuitori locali care oferă atît servicii de măsurare cât şi servicii de montaj pentru produsele comandate. În cazul în care în localitatea clientului există un distribuitor Glass Expert, acesta va putea măsura/monta mobilierul livrat de www.glass4u.ro. În acest caz, preţurile produselor pot diferi faţă de cele afişate pe site.  

Reţeaua naţională de magazine şi parteneri Glass Expert

Preturile pentru masuratori/montaj afisate in pagina de produs sunt valabile doar pentru Bucuresti si Ilfov.